Skip to content Skip to footer

Fyns førende tageksperter

Vil du være sikker på kvaliteten, så brug de bedste. Vi laver alt inden for tagarbejde, og ikke alt muligt andet.

Vi er specialister i nyt tag

Det er bedre at være den bedste til én ting, end at være næstbedst til alting. Vi er bedst til én ting, og det er tagarbejde. Vi har valgt at specialisere os i nyt tag, og forsøger ikke at bilde nogen ind, at vi kan alt muligt andet. Det betyder også at vi entrerer med andre dygtige håndværkere når det kommer til døre og vinduer, så vi kan blive ved med at dygtiggøre os inden for tagarbejde. Det er din garanti for, at det arbejde vi udfører er af den højeste kvalitet.

Afspil video

Vi er medlem af

Vinder af DI Lærlingeprisen 2021

Hos LB-Tag sætter vi en ære i det gamle, ædle håndværk, og vi værner om fagligheden, sikkerheden og kvaliteten. Det betyder også at vi hele tiden fokuserer på at dygtiggøre vores lærlinge inden for lige netop tagarbejde, og ikke alt muligt andet. Når man specialiserer sig så meget inden for én ting, er det medvirkende til at vi løfter niveauet, ikke bare for os selv, men for en hel generation af tagspecialister. Vi er stolte af vores lærlinge.

Afspil video

Vi lægger 50+ nye tage om året

Det er ikke bare noget vi siger, når vi påstår, at vi er Fyns førende tagekspert. Vi leverer i gennemsnit 50+ nye tage om året, og det er foruden vores faglige stolthed, medvirkende til at vi kan holde det høje niveau, som vi gør. Vi er den eneste rigtige tagspecialist på Fyn, og det betyder bl.a. også at du kan forvente en langt hurtigere gennemførsel af dit byggeprojekt end hos mange andre.