Skip to content Skip to footer

Ståltag med 40 års garanti

Decratag er den ideelle løsning til dig, der ønsker en hurtig entreprise og et prisbilligt materiale uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Afspil video

40 års produktgaranti på dit Decratag

Garantien dækker bl.a. at dit tag forbliver vejrtæt gennem hele garantiperioden og sikrer dig samtidig i fald af gennemtæring. Decratag er en enkel, hurtig og prisbillig tagtype, som bl.a. har den fordel, at det kan monteres direkte ovenpå dit nuværende tag, såfremt din nuværende tagtype er bølgeplader eller skifer. Det foregår konkret sådan, at der ovenpå dit eksisterende tag monteres trykimprægneret lister og derefter lægter på tværs, hvorpå Decrapladerne skydes fast.

Decratag er den ideelle løsning til et rækkehus, men kan også benyttes til andre hustyper. Et rækkehus kan typisk totalrenoveres inkl. nye zinktagrender, nyt træværk og nyt Decratag på under 5 dage. Det gør renoveringen enkel, hurtig og prisbillig.

Decratag er produceret af stål, men er væsentligt mere lyddæmpende end man regner med. Der findes mange fordomme omkring ståltag, særligt ift. larm, når det regner. Det er dog ikke noget du skal frygte, hvis du vælger et Decratag.

Fordele ved et Decratag:

Hvad er et Decratag?

Decratag er bygget op omkring en kerne af stål, som er galvaniseret med aluzink og belagt med enten keramisk farvet stengranulat eller slagfast pulverlakering. Decratag er meget afvisende over for mos og alger, fordi tagpladerne er glatte på oversiden.

Decratag har været markedsført af Icopal i Danmark i mere end 30 år, og vi ved derfor præcis, hvor lang holdbarhed du kan forvente, når du investerer i denne tagtype.

Hvad koster et Decratag?

Det er svært at give et holdbart prisoverslag før vi kender opgaven. Det skyldes dels at der kan være mange ukendte faktorer som kan spille ind, og dels at vi oplever store udsving i materialepriser i øjeblikket.

Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt med henblik på et uforpligtende tilbud. Så sender vi et overslag inden for 5 arbejdsdage.

Professionel rådgivning

Er du på udkigt efter et Decratag, eller har du blot behov for en vejledende samtale, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Skal vi kontakte dig?