Skip to content Skip to footer

Skifertag med 100 års garanti

Skifertag er ikke den billigste tagtype på markedet, men det er en af de smukkeste og klart mest holdbare løsninger der findes.

Forskellen på naturskifer og eternitskifer

Naturskifer er den mest omkostningstunge type af skiftertag, men også den mest ædle løsning. Naturskifer importeres i Danmark fra Spanien, hvor klimaet er bedre tilpasset det danske, frem for eksempelvis Kina, Indien og Sydamerika. Naturskifer skæres ude af klippevægge og hugges ud til skiferplader. Det er denne proces, der gør et naturskiftertag dyrere end eternitskifertag. Naturskiftertag er altid kvalitetsgodkendt, og har en levetid på op til 100 år, hvis det er opsat korrekt. Naturskifer giver en smuk bølget struktur på taget.

Eternitskifer er den prisbilligste af de to typer skiftertag, da der er tale om fabriksproducerede skifersten. Eternitskifer er stadig en utrolig flot løsning, som stort set giver huset samme charme som et naturskiftertag. Eternitskifer fås i en struktur, der gør det muligt at opnå det samme look, som man kender fra naturskifer. Etnernitskifertag er en solid, holdbar og kvalitetsgodkendt løsning med en levetid på op til 30 år, ligesom andre typer eternittage. Et almindelig eternitskifertag har den velkendte glatte overflade.

LB-Tag foretager i tillæg til etablering af nye skifertage også almindeligt blikkenslagerarbejde, som f.eks. udskiftning af tagrender/nedløb og etablering af kviste. Vi sætter en stor ære i det gamle, ædle håndværk, og vi denne del af arbejdet foregår derfor i samarbejde med Brinkmann og Jacobsen.

Vi tilbyder alt inden for skifertag

Hvad koster et skifertag?

Det er svært at give et holdbart prisoverslag før vi kender opgaven. Det skyldes dels at der kan være mange ukendte faktorer som kan spille ind, og dels at vi oplever store udsving i materialepriser i øjeblikket.

Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt med henblik på et uforpligtende tilbud. Så sender vi et overslag inden for 5 arbejdsdage: Overslaget inkluderer:

Din ekspert i skifertag

Overvejer du at udskifte dit gamle tag med et nyt skifertag, eller trænger dit gamle skifertag til en kærlig hånd?

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud eller blot kompetent rådgivning. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Skal vi kontakte dig?