Skip to content Skip to footer

Betontag med 30 års garanti

Betontag er en af de mest benyttede tagtyper herhjemme. Mange vælger betontag, fordi det er en prisbillig løsning, som minder rigtig meget om tegltag.
Afspil video

Betontag med lang levetid

En betontagsten er meget lig en almindelig teglsten. Den er bare væsentlig billigere i indkøb. Betontagsten fås i mange forskellige udformninger og farver. Hos LB-Tag er betontag er en af de mest anvendte tagtyper, og vi har derfor oparbejdet en solid kompetence inden for lige netop denne løsning. Det afspejler sig også i prisen på entreprisen, som er blandt de laveste på markedet.

Hvad koster et betontag?

Det er svært at give et holdbart prisoverslag før vi kender opgaven. Det skyldes dels at der kan være mange ukendte faktorer som kan spille ind, og dels at vi oplever store udsving i materialepriser i øjeblikket.

Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt med henblik på et uforpligtende tilbud. Så sender vi et overslag inden for 5 arbejdsdage.

Typer af betontag

Betontagsten bliver produceret i Europa. Kvaliteten af europæiske tagsten er i absolut top, og der ydes derfor altid minimum 30 års garanti på betontagsten fra den dag, de leveres til dit byggeri. Vores leverandører producerer forskellige typer betontagsten:

Monier leverer også en nyere tagstentype, som kategoriseres under lettag. Det vil sige at du i mange tilfælde vil kunne montere det direkte ovenpå et eksisterende tag. Det betyder også at du kan benytte denne type af betontagsten, hvis din spærkonstruktion ikke er godkendt til tungt tag.

Monier leverer også en tagsten ved navn ‘Protector’ som er glat i overfladen. Det er en betontagsten, som er ekstra afvisende over for eksempelvis alger og mos, og give ri mange tilfælde et pænere færdigt udtryk.

Monier leverer yderligere en særlig tagsten, som ikke kræver undertag, Dobbelt S Danfloc. Denne tagsten gør at hele entreprisen bliver væsentligt billigere, da man sparer hele processen omkring afmontering af gamle lægter og gammelt undertag. Denne type betontagsten lægges enten direkte på de gamle lægter eller på nye.


Fordele ved betontag:

Professionel rådgivning

Overvejer du betontag, eller har du blot behov for en vejledende samtale, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

På dette hus ses et Betontag fra BMI Danmark Monier. med solceller

Skal vi kontakte dig?