Skip to content Skip to footer

Vi kvalitetssikrer dit tag

Det betaler sig at kvalitetssikre dit tag. En minutiøs gennemgang af det udførte arbejde og dokumentation af kvaliteten, kan være et værdifuldt tillæg til garantien på dit tag.
Afspil video

Lad en tagekspert dokumentere kvaliteten

For at sikre du får den bedste mulige oplevelse af vores produkt og tilstrækkelig med dokumentation til fremtidige besigtigelser, kan vi lave en KS på dit nye tag. En KS er en kvalitetssikring, som er din sikkerhed for at det udførte arbejde er 100 % i orden ud fra gældende regler og standarder.

Hos LB-Tag udføres en KS af den samme tømrer, som har fungeret på byggepladsen. Tømreren billeddokumenterer arbejdet løbende, og registrerer de skjulte løsninger, der måtte være i byggeriet. Det betyder, at du, når byggeriet er færdigt, kan dokumentere at alle skjulte detaljer også er udført korrekt – og ikke blot de synlige løsninger.

Kvalitetssikringen foretager vi udelukkende for, at du som kunde føler dig i sikre hænder, og har mulighed for at dokumentere, at håndværket er udført professionelt og efter gældende regler og standarder.

Billeddokumentation er din garanti kan fx. være

Vi opbevarer din KS i skyen

Vi samler al billeddokumentation fra din kvalitetssikring samt garantibeviser i en mappe i skyen, som du får adgang til at downloade når entreprisen er afsluttet. Mappen kan videregives til ny husejer ved salg. Kvalitetssikringen vil i alle fald være værdifuld i forbindelse med salg eller fremtidige besigtigelser.

Ønsker du denne kvalitetssikring skal den bestilles inden opstart af entreprisen.

Skal vi kontakte dig?

Tag-bevis på jeres nye tag! 

 

Efter endt arbejde udformer vi også et såkaldt ” Tag-bevis” til jeres projekt. 
Dette er en pdf fil, som også vil blive vedhæftede i jeres digitale ks mappe. 
Et bevis der fortæller- 
-Hvilke materialer der er brugt 
Hvilke garantier produkterne har 
Hvornår er projektet udført 
Hvilke garantiordninger er vi omfattet af
Hvilke organisationer vi er medlem af 
 
Altså en komplet beskrivelse af projektet og garantier, som du kan videregive en dag til nyere ejere af huset.