Skip to content Skip to footer

Tegltag med 30 års garanti

Tegltag er den mest benyttede tagtype herhjemme, og med god grund. Vi har i Europa en lang tradition for teglproduktion, det er flot at se på, og prisen målt over hele tagets levetid er lav.
Afspil video

30+ tegltag om året

Drømmer du om et nyt tegltag på dit hus? Hos LB­-Tag benytter vi udelukkende kvalitetsprodukter fra Europa. Vi benytter de mest erfarne producenter, som ofte har mere end 100 års erfaring i at udvikle og forbedre tagsten. Disse producenter yder alle minimum 30 års garanti på teglsten.

Hvad koster et tegltag?

Det er svært at give et holdbart prisoverslag før vi kender opgaven. Det skyldes dels at der kan være mange ukendte faktorer som kan spille ind, og dels at vi oplever store udsving i materialepriser i øjeblikket.

Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt med henblik på et uforpligtende tilbud. Så sender vi et overslag inden for 5 arbejdsdage.

Fordele ved tegltag

Typer af tegltag

Professionel rådgivning

Er tegltag den løsning du står og skal bruge, eller du har brug for en vejledende samtale, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring og hør nærmere eller udfyld kontaktformularen. Så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Tegltagets historie

Tegltag er en af de mest benyttede tagtyper i Verden. Tegl er et klassisk og gennemtestet materiale, og opfindelsen af tegl anslås at være foregået omkring 5000 år f.Kr. Et tegltag passer til mange forskellige typer huse og villaer, dog skal man huske på, at ikke alle spærkonstruktioner tåler et tryk fra et tegltag pga. vægten.

Skal vi kontakte dig?